IoT Lab ČVUT FEL
March 19, 2023

Otevíráme novou laboratoř!

 •  1   • 156 

Drazí studenti,

s velkou radostí vám dnes přinášíme novinku, kterou jsme se těšili už dlouho - otevření nové laboratoře pro studenty elektrotechnické fakulty! Naše laboratoř slouží jako prostor pro realizaci vašich projektů, ať už máte zájem o elektroniku, robotiku, programování či jiné oblasti elektrotechniky. Věříme, že naše nová laboratoř bude pro vás skvělým místem, kde budete moci rozvíjet své schopnosti a získávat nové zkušenosti.

Naše laboratoř je plně vybavena moderními technologiemi a přístroji, které vám umožní realizovat vaše nápady s vysokou úspěšností. Můžete si zde vyzkoušet použití osciloskopů, programovatelných zdrojů napětí, měřicích přístrojů a mnoho dalšího. K dispozici máme také širokou škálu softwarových nástrojů pro návrh a simulaci elektronických obvodů.

Chceme vás tímto pozvat, abyste navštívili naši laboratoř a využili našich služeb při realizaci vašich projektů. Máte příležitost pracovat s moderním vybavením, získat cenné zkušenosti a rozvíjet své schopnosti. Naši studenti vám rádi pomohou při řešení vašich problémů.

Těšíme se na vás a na vaše projekty!


Sledujte nás

Kontaktovat nás můžete na: iot@fel.cvut.cz

Za obsah odpovídá doc. Ing. Stanislav Vítek, Ph.D.